23 Жовтня, 2024 9:29 pm

ЗСУ під Суджею знищили цілий підрозділ 155-ї бригади армії РФ

Українська армія ліквідувала цілий взвод російських військових 155-ї бригади в районі Суджі: про це у соцмережах розповіла дружина одного з загиблих окупантів.

За інформацією, 16 жовтня українські десантники 82-ї окремої десантно-штурмової Буковинської бригади розгромили окупантів у рамках штурмової операції.

“Чорний день” для росіян: наші захисники пішли в атаку

Незадовго до загибелі росіяни зробили групове фото свого підрозділу, ймовірно, всі вони сьогодні вже мертві. Це російські окупанти, які здійснювали воєнні злочини, в тому числі, стратили українського героя.

Про загибель взводу російських окупантів стало відомо після появи публікації в російській соціальній мережі “ВКонтакте”, де про інцидент розповіла дружина загиблого. В опублікованому повідомленні росіяни повідомили, що ЗСУ пішли в атаку, відбиття якої взяло на себе формування 155-ї бригади.

Вони не змогли ефективно протистояти українським військовим і зазнали поразки. Дружина одного із загиблих російських військових розповіла, що 16 жовтня стало для неї “чорним днем у її житті”.

На сторінці 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади ДШВ ЗС України розмістили відео, на якому наші захисники знищують бійців зі 155 окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту. “Загарбники заслуговують на найстрашнішу помсту за все зло, яке принесли на нашу землю!” – підписали відео наші воїни.

Українські нацгвардійці за добу знищили 157 росіян на Покровському напрямку

На Покровському напрямку тривають запеклі бої. Лише за 22 жовтня воїни Національної гвардії України відбили 13 штурмів противника, завдавши значних втрат російській армії. Про це заявив представник Національної гвардії України Руслан Музичук у коментарі “Українській правді”.

Зазначається, що під час цих атак ворог активно застосовував піхоту. Незважаючи на це, підрозділи Національної гвардії відбили всі атаки, знищивши 307 загарбників, з яких 157 – безповоротні втрати (тобто, загиблі, решта – поранені).

Водночас українські військові продовжують контрбатарейну боротьбу, ефективно використовують безпілотники та удари по ворожій техніці та логістиці. За словами Музичука, попри складнощі, українські військові за минулу добу знищили не лише 3 роти окупантів, а й значну кількість техніки, зокрема: 1 танк, 4 бронемашини, 8 автомобілів, 2 склади боєприпасів та 2 станції радіоелектронної боротьби.

Він також додав, що за останній місяць росіяни значно збільшили свою присутність за допомогою засобів радіоелектронної боротьби, що ускладнює роботу української аеророзвідки. Але операторам дронів Збройних сил України вдається знаходити нові способи ефективної перемоги над ворогом.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *