12 Жовтня, 2024 9:16 pm

Росіяни заявили про втрату ще одного літака разом з екіпажем: окупанти запанікували

Російські “військкори” повідомили про втрату літака Су-34 разом з екіпажем. “Скоро таких втрат буде більше”, – панікують загарбники.

Про це повідомив пропагандистський Telegram-канал Fighterbomber.

ЗСУ знищили ворожий СУ-34

У повідомленні не надали подробиць щодо знищення літака, а лише написали:. “Земля небом, брати…”.

Інші пропагандистські джерела повідомили, що Су-34 було знищено під час скидання керованої авіабомби. При цьому в РФ заявили, що російський винищувач було знищено за допомогою F-16.

Зокрема, Telegram-канал “ВДВ за чесність і справедливість” стверджує, що винищувач-бомбардувальник Су-34 був збитий під час скидання по Україні КАБ. Він припускає, що борт знищено українським винищувачем F-16.

“Терміново! – вдарили на сполох пропагандисти. – Збито наш Су-34. Екіпаж загинув. Літак був збитий під час скидання ФАБ з УМПК, приблизно за 50 км від лінії фронту. Збив наш Су-34, мабуть, F-16, який знаходився над територією, підконтрольною противнику. Скоро таких втрат буде більше. НАТО випустила F-16 на полювання. Тепер менше прилітатиме ФАБів (українцям – ред.). Отже втрати нашої піхоти зростуть”.

Українські моніторингові канали також повідомили про втрату російських окупантів в авіації. За попередніми даними, винищувач був збитий. Водночас український волонтер та народний депутат Юрій Мисягін повідомив, що внаслідок втрати Су-34 загинув також екіпаж окупантів.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *