13 Жовтня, 2024 1:19 pm

Biн жe nonepegжyвaв… Cxoжe в PФ maku poзnoчuнaєmьcя mpemя kaвказька вiйнa. Te щo вчopa mpanuлocь y Гpoзномy лuшe noчamок…

Напередодні глава Чечні пригрозив кровною помстою російському сенатору та двом депутатам Держдуми.

У кавказьких республіках Росії відбулося кілька подій, які, на думку розпабліків, можуть бути пов’язані з погрозами глави Чечні Рамзана Кадирова на адресу сенатора від Дагестану Сулеймана Керімова та депутатів Держдуми Бекхана Барахоєва та Різвана Курбанова.  У суботу, 12 жовтня, в центрі Грозного на одній із АЗС стався  вибух , внаслідок чого загинули четверо людей, у тому числі двоє дітей. У російському МНС стверджують, що вибухнула цистерна із газом.

Тим часом, в Інгушетії розстріляли автомобіль МВС. Атака сталася біля посиленого пропускного пункту, в машині знаходилися четверо співробітників Центру “Е”, що спеціалізується на протидії екстремізму. За офіційною інформацією, троє з них загинули.

Повідомляється, що метою нападу була спроба вбивства заступника голови Центру “Е” Республіки Інгушетія Адама Хамхоєва.  У свою чергу російські паблики пишуть, що всі ці події можуть бути пов’язані з конфліктом Кадирова з Керимовим.  Глава Дагестану запевнив Керімова у максимальній підтримці у важкі часи. цікаво, якщо через сварку в родині Бакальчуків розпочнеться Третя кавказька” , – пише один із пабліків.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *