13 Жовтня, 2024 9:24 pm

Російська авіація почала зрівнювати із землею міста і села на Курщині: ворог просунувся на 7 кілометрів

За словами експерта, авіація РФ рівняє із землею все на своїй же території. Сил і засобів в окупантів більше немає.

Російські війська просунулися вглиб угруповання ЗСУ в Курській області на відстань до 7 кілометрів. Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов.

Курська область: росіяни зазнають колосальних втрат

“Ситуація в Курській області починає прояснюватися. Противник вклинився, є підтвердження. До 7 кілометрів вони просунулися вглиб нашого угруповання, і на цьому вони зупинилися. Сил і засобів більше немає. Другого ешелону для нарощування зусиль немає, резерву для розвитку успіху немає”, – сказав він.

Водночас авіація РФ зрівнює із землею все на своїй же території – “зносять села і міста”, підтвердив експерт.

За словами експерта, ЗСУ “методично” вибивають російські війська з втрачених позицій “з двох сторін”: “Скільки вони там ще протримаються, сказати важко”, – цитує Жданова УНІАН.

Жданов додав, що росіяни зазнають колосальних втрат. “Мабуть, зараз знову постане питання перед російським керівництвом про те, звідки ж знімати резерви для перекидання в Курську область”, – сказав він, заявивши про тенденцію до зниження бойових дій у Харківській області.

ЗСУ розбили на Курщині військових РФ, які знущалися над полоненими

Військовослужбовці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади знищили штурмову групу окупантів в одному з населених пунктів Курщини. Про це повідомляє пресслужба Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Примітно, що знищені військові були з числа ворожого підрозділу, який відомий знущаннями над українськими полоненими. “Це були виродки зі 155 бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту, які особливо люблять хизуватися своїми “подвигами”. А саме: знущанням з полонених, а також розстрілів тих українських військовослужбовців, хто опинившись в безвиході, здався в полон”, – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що у всьому світі полонених захищають норми Женевських конвенцій, але росіянам “на міжнародне гуманітарне право глибоко начхати, тому вони грубо й цинічно порушують його”. “Але тут хайпонути у цих потвор у військовій формі не вийшло: зустрівшись в бою з українськими десантниками, вони були усі знищені. Така ж доля чекатиме й інших військових з цієї бригади”, – додали у ДШВ ЗСУ.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *