24 Жовтня, 2024 5:23 pm

Від початку року на Львівській митниці за підсумками внутрішніх перевірок покарали 38 людей, з них 5 звільнили

На Львівській митниці за підсумками 19 внутрішніх перевірок, проведених від початку 2024 року, покарали 38 людей, серед покараних 5 працівників звільнили

Про це під час пресконференції щодо підсумків роботи від початку року повідомив керівник Львівської митниці Андрій Кузнік, передає кореспондентка “Еспресо.Захід” Тетяна Яворська.

“За запитом правоохоронних органів щодо умов, що сприяли вчиненню злочинів, проведено 19 внутрішніх перевірок і притягнуто до дисциплінарної відповідальності 38 осіб, з них звільнені 5 осіб. Одна неповна службова відповідність, 14 доган і 18 зауважень”, – сказав він.

Також Львівська митниця скерувала до НАЗК дані щодо 13 осіб, які вчинили порушення щодо декларування. За результатами ще 8 перевірок, під час яких виявили ознаки службового злочину, матеріали скерували до правоохоронних органів. Серед виявлених ознак зловживання владою чи службовим становищем і недбале ставлення до своїх службових обов’язків.

“Щодо кадрової роботи – ми призначили від початку року 119 осіб, із них 56 – це ті особи, які тільки закінчили виші. Тобто оновлення особового складу триває, наразі у нас є 46 вакансій і ми теж підбираємо саме тих молодих людей, які хочуть працювати, може чогось не навчились у виші, але ми навчимо”, – додав Андрій Кузнік.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *