17 Вересня, 2024 5:17 am

Посол Росії в США заявив, що у Путіна є план дій щодо вторгнення у Курську область, — Reuters

Диктатор нібито готує суворе покарання.

Президент Росії Володимир Путін сформулював відповідь на українське вторгнення в Курську область, і винні у нападі на Росію будуть покарані, заявив посол Росії в США Анатолій Антонов.

Путін готує відповідь на українське вторгнення в Курську область: Антонов обіцяє покарання

“Я вам щиро кажу, що президент прийняв рішення. Я твердо переконаний, що всі будуть суворо покарані за те, що сталося в Курській області”, — сказав Антонов у четвер.

Коментарі посла, який не надав додаткових подробиць щодо планів Путіна, прозвучали після того, як лідер Кремля провів у четвер зустріч з високопосадовцями, включаючи губернаторів прикордонних регіонів. Це сталося через два тижні після того, як Україна здійснила блискавичну атаку, найбільше вторгнення в Росію іноземною державою після Другої світової війни.

Антонов, який обіймає цю посаду з 2017 року, також попередив у коментарях державного інформаційного агентства РІА, що США колись знімуть усі обмеження на використання зброї, що постачається в Україну.

“Нинішня адміністрація поводиться як людина, яка простягає одну руку, а іншою тримає за спину кинджал”, – сказав Антонов.

“Вони, по суті, закладають основу (для прийняття рішення) просто зняти всі існуючі обмеження в певний момент, без особливих роздумів”, — сказав він.

Нагадаємо, Вашингтон не прокоментував використання зброї американського виробництва в Курській області, але заявив, що політика США не змінилася і що Україна захищається від вторгнення Росії.

ЗСУ розширюють зону контролю у Курській області

У мережі створили анімовану мапу того, як розвивалися події під час операції Збройних сил України у Курській області.

Карту можна переглянути на сторінці TarmoFella у соцмережі X.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *