19 Вересня, 2024 6:12 am

У Сарнах жінка знімала відео під російський реп на фоні портретів загиблих героїв

У соцмережах розповсюдили відео, на якому молода жінка записує “тіктоки” на алеї, де розташовані потрети загиблих у російсько-українській війні героїв. Вона танцює під російський реп та показуєнепристойні жести.

Після публікації в мережі правопорушницю швидко знайшли правоохоронці. З’ясувалось, що 23-річна жінка, мешканка Сарн, не один раз потрапляла в поле зору поліції: вона є мамою двох маленьких дітей, але часто залишає свій дім.

У Сарнах записали обурливий тікток: під російський реп і на фоні загиблих воїнів

У місті Сарни Рівненьсокї області молода жінка танцювала під російський реп, який складається з нецензурних слів. Позаду неї на відео – синьо-жовті прапори, а на портретах – захисники України, які віддали своє життя.

“Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео: жінка, перебуваючи на центральній площі райцентру, де встановлені портрети загиблих Героїв, демонструвала непристойні жести під музичний супровід мовою держави-агресора”, – повідомили сьогодні, 9 вересня, у пресслужбі поліції Рівненської області.

Жительку Сарн розшукали і склали на неї адмінпротокол за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство): жінка, яку звати Євгенія, вже знайома правоохоронцям. Вона неодноразово покидала місце проживання, залишаючи своїх двох малолітніх дітей на бабусю. Як зазначили у поліції, жінка у скоєному зізнається, шкодує про вчинене та просить вибачення у родичів полеглих захисників.

Ще одне відео з Сарн: цього разу вибачення

“8 вересня 2024 року на центральній площі Сарн, де розташована алея пам’яті полеглих захисників України, я зняла під російську музику відеоролик аморального характеру. Розмістила відеоролик у соцмережі Тік-Ток. Під час зйомки відео я не думала про почуття родичів загиблих воїнів. Приношу щирі вибачення за свої дії перед рідними загиблих та всіма українцями”, – сказала вона.

Місцевий паблік зазначив, що дівчину звати Євгенія Кудіна. “Євгенія Кудіна з міста Сарни Рівненської області надумала зняти хайпове відео під російські г*внотреки для свого тік-току. І чомусь вирішила, що центральна площа міста з портретами загиблих Героїв – це найкраще місце, щоб кривлятися під російську пісню зі словами “да пошло всьо на*уй” і показувати на камеру середні пальці.

https://t.me/rivne_1283/36554?embed=1

Після виховної бесіди з СБУ Женя вибачилася, а на додачу отримала ще й адмінпротокол від Нацполіції. Але поганий музичний смак, відсутність клепки в голові та поваги до пам’яті загиблих воїнів потрібно лікувати публічністю!” – зазначив ресурс.

Нагадаємо, раніше медики Рівненського обласного протипухлинного центру станцювали на столах під час науково-практичної конференції. Після скандалу директор установи та троє його заступників написали заяви на звільнення.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *