17 Вересня, 2024 5:23 am

Рятувальник освідчився коханій на вершині гори

Рятувальник освідчився коханій на вершині гори Піп Іван, де він несе свою службу

Про це повідомляє управління ДСНС України в Івано-Франківській області, передає “Еспресо.Захід”. 

“Є моменти в житті, які запам’ятовуються назавжди. Вони сповнені особливим магнетизмом і незабутніми емоціями, що назавжди залишаються у серці. Цей момент назавжди запамʼятає Христина, адже її коханий вирішив освідчитися у місці, яке йому дороге і близьке – на вершині гори Піп Іван, де він несе свою службу”,  – йдеться у дописі. 

Цього дня на вершині гори, Івано-Франківський національний академічний драмтеатр імені Івана Франка вже традиційно, до Дня Незалежності України ставив свої постановки. На виставу “Гамлет” була запрошена і дівчина гірського рятувальника.

Там під оплески акторів театру, Владислав Грибович став на одне коліно і, тихо промовив слова, які назавжди змінили їхні долі.

“Відповідь була негайною та щирою – “Так!” Це слово, промовлене з радістю і сльозами на очах, прозвучало як найсолодша музика серед величі гірських вершин. Для гірського рятувальника гори – це не лише місце роботи. Це його пристрасть, його місце сили. І тепер, разом із нареченою, вершини стали символом їхньої любові”, – додають у ДСНС. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *