19 Вересня, 2024 6:26 am

Подався напідпитку до ЗСУ: на Тернопільщині нетверезий чоловік розгромив ТЦК

На Тернопільщині, чоловік з відстрочкою від мобілізації, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, влаштував інцидент біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК).

Як повідомляє Тернопільський обласний ТЦК у Facebook, 7 вересня порушник намагався агресивним способом проникнути до приміщення центру, що суперечить встановленому Законом порядку.

“Інцидент стався близько 20:00. Громадянин Х, незважаючи на те, що користується відстрочкою від мобілізації, вирішив “припинити” свою відстрочку та піти на службу до Збройних Сил України. Однак його дії були агресивними та незаконними: він застосував фізичну силу, розбивши склопакет вхідних дверей”, – розповіли в ТЦК.

Унаслідок цього чоловік отримав порізи на руці від уламків скла. Військовослужбовці ТЦК негайно надали йому першу медичну допомогу, після чого було викликано медиків та поліцію.

Правоохоронці проводять перевірку за даним фактом. За результатами розслідування буде надано правову оцінку діям порушника та вжито відповідних заходів реагування.

Ситуація перебуває під контролем, і поліція з’ясовує обставини інциденту.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *