Зірка “Мастер Шеф” Олег Ковальчук годує десантників ЗСУ
Зірка кулінарного шоу “Мастер Шеф” Олег Ковальчук вже кілька місяців частує своїми кулінарними шедеврами бойових побратимів однієї з військових частин Десантно-штурмових військ ЗС України.
– Кулінарія – це не просто те, що я люблю, це пристрасть, що йде родом з дитинства і яка вплинула на все моє подальше життя. Саме тому, я дуже тішуся, що вдягнувши піксель, можу продовжувати займатися улюбленою справою, – розповідає 43-річний улюбленець фанатів українського кулінарного шоу.
Солдат Олег Ковальчук змінив цивільний одяг на військовий однострій чотири місяці тому. Каже, що ніколи не бігав від ТЦК, тому коли прийшла повістка, то зібрав речі і пішов до війська.
– Я хотів потрапити служити до елітного роду військ, і мені пощастило, що розподілили саме в ДШВ. Гасло десантників – Завжди перші! – це, по суті, девіз мого життя, – аргументує військовий кухар Ковальчук.
Він пояснює це тим, що звик ставити перед собою амбітні цілі і досягати їх. Так, поставивши собі за мету потрапити на відоме кулінарне шоу МастерШеф (MasterChef), він досяг цього, хоча конкурувати за місце в двадцятці йому довелося з кількома тисячами претендентів. І хоч перемогти чоловікові не вдалось, але він потрапив в четвірку кращих кухарів проєкту.
– У мене були неймовірно сильні суперники, тому програвши їм, я не дуже засмутився, – резюмує участь у цьому шоу Олег Ковальчук.
Утім, не задовільнившись “четвертим місцем”, амбітний чоловік все одно знайшов можливість заявити, що він кращий. Для цього він… поставив рекорд Гіннеса. Так, за одну добу разом з кількома колегами спекли на 10-ти локаціях 10 тисяч тортів, що стало наймасовішим приготуванням, презентацією та дегустуванням торта.
Окрім хобі з приготування смачних страв, Олег Ковальчук має ще одне захоплення – бодібілдинг. І тут він теж досяг неабияких успіхів, ставши призером міжнародних та національних змагань в цьому виді спорту.
Заняття спортом і правильне харчування, які він пропагував у цивільному житті, а також висока вмотивованість – те, що допомогло Олегу пройти базовий курс військової підготовки у навчальному центрі ДШВ, ставши одним з кращих випускників свого набору.
– В нашій військовій частині готують непогано, але я все одно хочу покращити якість харчування. Переконаний, що просто досхочу нагодувати десантників недостатньо. Потрібно, щоб вони ще й отримали гастрономічне задоволення від спожитих страв. Тоді й воювати буде цікавіше, – з посмішкою каже Ковальчук.
Управління комунікацій Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України
PS: Хочеш допомогти десантникам? Стань Другом ДШВ! Всеукраїнська платформа збирає кошти для підтримки ДШВ ЗС України (druzi.mil.gov.ua)
Comments (0)