19 Вересня, 2024 6:14 am

Буданов назвав терміни, коли станеться перелом у війні

Невдовзі у Росії стануться події, які повпливають на війну.

Перелому у російсько-українській війні поки не відбулося, але він наближається. Якщо порівнювати з футболом, то Україна перебуває на 70-й хвилині матчу. У найближчі два місяці в РФ заплановані “серйозні заміни” у силовому блоці і незабаром ми це побачимо. Про це заявив очільник ГУР МО України Кирило Буданов в інтерв’ю “Радіо Хартія”.

Перелому і війні немає, але він поряд

Буданову нагадали, що раніше він порівнював війну з футбольним матчем, зазначаючи, що “зараз рахунок 1:1 і йде 70-а хвилина матчу”. Він підтвердив, що ми досі на “70-й хвилині”, перелому ще не сталося, але він невпинно наближається. Буданов підкреслив, що ресурси обмежені як у України, так і в Росії.

“Я тут переходжу в подієвість. Ми там і сидимо (на 70-й хвилині матчу). Слава Богу, що перелом у бік ворога не стався. Перелому ще нема, але це все поряд. Ви правильно розумієте. Не може воно усе життя так тривати, ресурси не є нескінченними: ні в нас, ні в них”, – сказав глава ГУР.

За його словами, в Росії заплановані серйозні зміни у силовому блоці в найближчі два місяці. “Стосовно російської сторони можу вам сказати: у найближчі два місяці там сплановані заміни серйозні в силовому блоці. Ну, як вони відбудуться, побачимо скоро, не так довго лишилося чекати”, – зазначив Буданов.

Російська економіка відчує на собі війну влітку 2025 року

Російська Федерація відчує на собі наслідки війни проти України, адже вона воює власним коштом і зазнає великих втрат. Про це в тому ж інтерв’ю казав Кирило Буданов.

“Росія не безболісно перевела свою економіку на військові рейки, але певним чином їм це вдалося зробити. Але тут включається аспект подієвості. У них є певний обсяг ресурсів. Він може збільшитися на якусь величину, якщо нічого не відбувається, але якщо йде війна, то в ресурсному питанні завжди буде мінус”, – зазначив Буданов.

За його словами, російська економіка відчує всі світові події вже наступного року. “За нашими розрахунками, це відчуття прийде влітку 2025 року, але це не крах. Це період, коли фінансово-економічні втрати матимуть більш-менш серйозний вплив. Це не поставить Росію на коліна, але вони почнуть замислюватися над своїми наступними кроками”, – підсумував глава української розвідки.

Також він додав, що триває війна в Україні, і безпілотні системи, над розвитком яких наразі працюють найкращі українські фахівці, вже дають змогу вражати військові об’єкти держави-агресора на відстані до 1800 км. За його словами, цього року завдяки успішним діям військових розвідників, Україна довела світові, що Чорне море не належить Росії.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *