17 Вересня, 2024 5:26 am

80-та бригада nомстuлася окупантам за жеpтв російського о6стрілу у Львові

Десантники 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади передали “палкий привіт” окупантам за невинно вбитих жителів Львова.

Десантники 80-ї бригади відплатили окупантам за загибель сім’ї у Львові

Через обстріл одного з житлових будинків міста, загинула мати з трьома дітьми, живим з сім’ї залишився лише батько. Євгенія та троє її доньок – Ярина, Дарина та Емілія – загинули у власному будинку. Батько Ярослав зараз перебуває у лікарні, у важкому стані.

“Відплата за ці дії нелюдів обов’язково настане, і вона буде безжальною. У відповідь на вбивство росіянами матері та її трьох дочок, десантники 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади передали палкий «привіт» окупантам: до позицій ворога полетіли снаряди з помстою за невинних жертв теракту”, — повідомили на сторінці бригади у соцмережі Facebook.

Щоб помста тривала якомога довше, бригада запрошує долучатись до лав Десантно-штурмових військ та підтримувати благодійну платформу Друзі ДШВ

“Важко підібрати слова підтримки рідним загиблих та самим потерпілим. Ми всі воюємо тут заради кожного з вас там!” — написали у бригаді.

Раніше про помсту за Львів повідомили бійці 103 бригади ТрО.

“Семеро загиблих. Серед них двоє дітей. 64 людини постраждали, зокрема восьмеро дітей. Щирі співчуття всім, хто втратив своїх рідних і близьких! Ворогу не пробачимо та помстимось. Вони відчують, що таке пекло – ще за життя”, – написали у 103-й бригаді.

Теракт у Львові: коли поховають загиблих

Як повідомили у львівській мерії шістьох жертв російського обстрілу поховають завтра, 6 вересня, і ще одне поховання відбудеться в суботу.

Родину Базилевич: Євгенію і трьох її доньок 21-річну Ярину, 18-річну Дарину та 7-річну Емілію поховають завтра, 6 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові.

Ірину Демидову поховають завтра, 6 вересня, на кладовищі в с. Зимна Вода. Прощання та чин похорону розпочнеться о 12:00 в Храмі Святого Архистрага Михаїла (вул. Каховська, 32А).

Юрія Арабського поховають завтра, 6 вересня, на Янівському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Олександра Погорецького поховають у суботу, 7 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *