19 Вересня, 2024 6:14 am

“Концерти скасовані”: alyona alyona поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

Артистка вийшла на зв’язок та розповіла, що сталося.

Відома українська реперка alyona alyona повідомила сумну для своїх шанувальників звістку. Знаменитість скасувала свої концерти через проблеми зі здоров’ям.

У своєму Instagram виконавиця вийшла на зв’язок та зазначила, що вимушена анулювати гастролі у Європі. За словами артистки, вона віддає всю себе глядачам на виступах та викладається на повну, але зараз вона не може цього зробити. 

“На кожному своєму концерті я прагну віддати всю свою енергію, аби кожен з вас отримав цілий спектр емоцій. Крутий концерт — це сукупність багатьох важливих факторів та процес підготовки. Та інколи трапляються ситуації, які роблять неможливими провести це дійство таким, яким я б хотіла, щоб воно було”, – зазначила alyona alyona.

alyona alyona / Скріншот Instagram
alyona alyona / Скріншот Instagram

Причиною цьому стало погіршення стану її здоров’я. Наразі, за словами зірки, проведення концертів, неможливе. Щоправда, яка саме недуга спіткала співачку, вона розкривати не стала.

“Через ряд певних обставин зі здоров‘ям, які стали на шляху нашої з вами зустрічі у європейських містах, я вимушена повідомити, що наразі ці концерти скасовані. Іноді в житті складається все не так, як ми того хочемо. Проте таким чином доля завжди дає нам знак, що попереду на нас чекає щось велике і класне”, – додала реперка.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *