17 Вересня, 2024 5:22 am

Ірина Федишин розповіла про пережитий жахливий обстріл Львова: “Чули гучні вибухи”

Артистка прокоментувала черговий злочин окупантів.

Українська співачка Ірина Федишин розповіла про пережитий жахливий обстріл Львова.

Російські окупанти під ранок 4 вересня обстріляли місто ракетами та дронами. На жаль, є влучання. Пошкоджені будинки, історичні будівлі та авто. Внаслідок ворожого обстрілу Львова, за останніми даними, загинуло семеро людей, а 45 – госпіталізовані до лікарні. Серед постраждалих є діти.Play Video

Співачка Ірина Федишин разом із родиною перебувала в місті. Артистка говорить, що це була просто жахлива ніч. Виконавиця чула гучні вибухи в місті та неабияк перелякалася. Співачка висловила свої співчуття постраждалим та сім’ям загиблих внаслідок терористичного обстрілу.

Руйнування у Львові внаслідок атаки 4 вересня / © Володимир Зеленський
Руйнування у Львові внаслідок атаки 4 вересня / Фото: Володимир Зеленський

“Цієї ночі ми чули гучні вибухи у Львові. 4.09.24 – жахлива ніч…Вже відомо, що російська ракета забрала життя 7 людей, серед них – 3 дітей. Страшна трагедія…Щирі співчуття”, – написала співачка.

Нагадаємо, країна-агресорка Росія продовжує тероризувати мирне населення України. У вівторок, 3 вересня, окупанти завдали ракетного удару по Полтаві. Ворожі снаряди поцілили по будівлі інституту та лікарні. Відомо про 51 загиблого та 219 поранених. Українські знаменитості відреагували на жахливий злочин, який скоїла РФ.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *