17 Вересня, 2024 5:27 am

Сирський повідомив, що під контроль України перейшли ще 13 км² території Курської області РФ та один населений пункт. Карта

області країни-агресора Росії та взяли під контроль 93 населені пункти. Про це 20 серпня під час виступу через відеозв’язок на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад (транслювали в YouTube каналу “Рада”) повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

“Угруповання сил оборони ведуть наступальну оборону на курському напрямку. За період ведення наступу на території Курської області Збройні сили просунулися на глибину оборони противника від 28 до 35 км”, – сказав Сирський.

За його словами, противник “веде маневрену оборону, намагається не допустити подальшого просування підрозділу сил оборони України вглиб території РФ”, а також “нарощує угруповання та переміщує війська з інших напрямків”.

“Подальші дії наших військ на цьому напрямку безпосередньо залежатимуть від розвитку оперативної обстановки”, – наголосив головнокомандувач ЗСУ.

Сирський повідомив, що під контроль України перейшли ще 13 км² території Курської області РФ та один населений пункт. Карта фото 1

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *