28 Жовтня, 2024 7:30 pm

Христина Соловій прокоментувала суперечку з Машею Єфросиніною: “Це не була гра чи битва”

Співачка пояснила, чому пішла на інтерв’ю до ведучої.

Відома українська співачка Христина Соловій після скандального інтерв’ю з ведучою Машею Єфросиніною висловилася про неї. Артистка прокоментувала свої заяви, які сказала під час розмови з інтерв’юеркою.

У березні Єфросиніна випустила на своєму YouTube-каналі інтерв’ю з Соловій. Тоді воно розлетілося мережею через словесну перепалку, яка виникла між знаменитостями, і довго залишалося на слуху. Конфлікт просто посеред зйомок між Машею та Христиною виник через “розмивання кордонів”. Артистка звинуватила ведучу в тому, що на її руках і ще багатьох зірок, кров убитих українців.

Попри суперечку співачка зізналася, що відверта розмова з ведучою була найкращою у її житті. Для Христини, за її словами, було важливо піти на інтерв’ю до людини, яка б повністю розкрила її. Ба більше, Соловій зізнається, що після скандальної розмови, її популярність різко зросла.

“До мене підходять люди на вулиці, і впізнають мене, як Христину Соловій, а не мої пісні. Люди дякують мені за те, що я наважилася сказати про те, про що інші довго мовчали”, – поділилася виконавиця.

Христина Соловій і Маша Єфросиніна / Скріншот Instagram
Христина Соловій і Маша Єфросиніна / Скріншот Instagram

Артистка каже, що не хотіла обговорювати з Марією мовне питання і не хотіла жодних суперечок. Проте її зачепили слова інтерв’юерки, тому вона не стала мовчати і різко висловила свою думку. Тепер Соловій переконана, що дехто із шанувальників розчарувався в ній, а інші навпаки – зачарувалися.

“Я не думаю, що це була якась гра чи битва. Багато людей взагалі про це не думали. Про кров на руках. Це був емоційний вираз. Я не вважаю, що прям ось так кров на руках. Я говорила про публічних людей, які тягли сюди “русскій мір”, зокрема це була і Маша”, – підкреслила Христина.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *