27 Жовтня, 2024 11:15 pm

Зрадниця Повалій після конфіскації майна вже засумувала за своїм огородом у Києві й порівняла його з тим, що в РФ

Запроданка вже понад 5 років будує життя та кар’єру в РФ.

Скандальна співачка Таїсія Повалій неочікувано порівняла своє колишнє життя в Україні та теперішнє в Москві.

Так, в коментарі пропагандистським журналістам зрадниця зізналася, що під час проживання у Києві вона займалася садівництвом. Втім, переїхавши до країни-агресорки, припинила висаджувати рослини, адже там для цього не підходить ґрунт. Тож, тепер замість овочів вона насолоджується спогляданням на ялинки.

“У Києві у мене були грядки й непоганий урожай. Тут у нас абсолютно інша ділянка: інша земля, інші рослини. Тут немає такої землі, щоб можна було щось посадити і виростити. Зате в мене на ділянці багато ялинок: повітря чисте, дихається чудово”, – видала Повалій.

Таїсія Повалій / Фото: скриншот з відео

Зараз прихильниця Путіна живе у приватному будинку в Москві. Повалій говорить, що вживане майно вона купила в іпотеку вже під час війни. І додала, що виплачуватиме борги менше 10 років.

“Я будинок купила в іпотеку. Зараз регулярно плачу щомісячні платежі. Будинок ми купили вживаний, не новий. У ньому до нас жили люди десять років. Ми нічого не купували особливого, бо вони залишили нам меблі. Ремонт теж не робили. Зараз це не обов’язково. Поки що мені все подобається”, – зізналася запроданка.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *