28 Жовтня, 2024 7:25 pm

Наші десантники розгромили морпіхів і кадирівців на Курщині: є полонені (фото і відео)

На Курщині росіяни вирішили штурмувати позиції Поліських десантників. Проте. 95-та бригада ДШВ відбила штурм з дуже успішним результатом: окупанти вбиті, а ті, хто здались в полон – отримали життя та медичну допомогу.

Скриншот з відео

Про штурмові дії росіян у Курській області повідомило відділення комунікацій 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України. Бригада опублікувала відео, на якому видно атаку російської армії, а також її наслідки.

Атака на ЗСУ на Курщині: окупанти вбиті, двоє – у полоні

“На Курщині росіяни вирішили штурмувати позиції Поліських десантників. Найманці зі 155 бригади морської піхоти та так званого спецпідрозділу “Ахмат” готувалися бравурно захопити українські позиції, знімали відео, які вони сильні та хоробрі. Проте вся їх впевненість в собі на полі бою здулася, і вони один за одним загинули – десантники знищили всіх”, – зазначили бійці під відео.

Вони додали, що 95 бригада ДШВ завжди діє, як справжні військові – безжально нищить окупанта, але милосердно зберігає йому життя, якщо ворог відкидає зброю та здається в полон. Цього разу двоє окупантів підняли руки та здались. На відео вони дякують воїнам ЗСУ за надану медичну допомогу.

“Серед росіян знайшлося двоє розумних, які своє життя цінують більше за свого диктатора. Так, вони здалися в полон і лишилися живими. Їм одразу надали медичну допомогу”, – зазначили у 95-ій окремій десантно-штурмовій Поліській бригаді.

На кадрах у лісі – багато тіл вбитих окупантів, які не пережили штурму.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *