28 Жовтня, 2024 5:27 pm

Сергій Притула пройшовся по блогерах, які закликали до миру з РФ: “Вас вб’ють”

Волонтер закликав інфлюенсерів не поширювати проросійські наративи в мережі.

Відомий український ведучий в минулому, а нині громадський діяч та волонтер Сергій Притула різко висловився про блогерів, які поширювали російські наративи в мережі. Разом з коміком Антоном Тимошенком вони висміяли заяви інфлюенсерів та пояснили, що насправді означатиме так званий “мир” з РФ.

Як відомо, 8 липня окупанти завдали ракетного удару по дитячій лікарні “Охматдит” у Києві. Внаслідок чого постраждали маленькі пацієнти, а будівля клініки зазнала серйозних ушкоджень. Після удару ворога деякі українські блогери, зокрема, Юля Верба та Олександр Волошин вийшли на зв’язок із приголомшливими заявами. Зірки мережі закликали “зіграти за правилами Росії” та припинити війну шляхом мирних переговорів.

На це вже вкотре відреагували комік і волонтер і прокоментували таку позицію блогерів. Тимошенко різко засудив Вербу, яка звинуватила українську владу в обкраданні народу.

“Нашу Україну обкрадає не влада, а ти, бл*ть, Юля Верба, яка рекламуєш казино. Може ти спершу перестанеш це робити, а потім будеш розказувати, хто кого обкрадає, експертка”, – звернувся до інфлюенсерки Антон.

Тимошенко і Притула / скріншот з відео
Тимошенко і Притула / скріншот з відео

Щодо Волошина, який пропонував “переграти” росіян, гуморист закликав його не коментувати події, в яких він не є експертом.

Притула погодився з Тимошенком і звернувся до блогерів. Він наголосив, що “Росія ніколи не сповідувала принципів миру”. 

“Запам’ятайте одну просту річ: будь-які спроби гратися в мир з Росією закінчаться тим, що вас вб’ють. Просто собі це затямте, позавалюйте свої дзьоби і донатьте на ЗСУ, або робіть збори чи поширюйте збори. Тому що від півночі до півдня стоїть тоненька піксельна смужка, яка захищає ваше право і можливість писати повну х*рню у своїх тіктоках, твітерах й інстраграмах”, – зазначив громадський діяч.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *