Борислав Береза: “Біля Зеленського — або пристосуванці, або корупціонери”

У країні панує какістократія — система управління, яка перебуває під орудою найгірших – найменш кваліфікованих або найаморальніших членів суспільства.

А що, хтось здивувався, що міністра аграрної політики Миколу Сольського підозрюють у заволодінні державною землею на 291 млн грн та спробі заволодіння землею ще на 190 млн грн, а НАБУ проводила в нього обшуки? Ну, не будьте, як діти.

Може, ще Татаров, Шурма, Єрмак і Арахамія з Гетманцевим — альтруїсти та державники, які працюють за ідею?

Чи хтось вважає, що в оточенні Зеленського є ті, хто працюють за ідею та через любов до України? А, може, ще й сбушники Шило та Вітюк — рвуть себе на шматки за майбутнє українців, а не за чергове кольє з діамантових прутів на шиях своїх дружин?

Може, ще й Кіпер, якого Єрмак тягне на посаду генпрокурора, — це не його рішала, а лицар на захисті правосуддя?

Може, і “слуги” піклуються про інтереси та майбутнє Держави, а не про свої особисті та своїх ляльководів?

Скажім те, що є — сьогодні в країні панує какістократія — система управління, яка перебуває під орудою найгірших – найменш кваліфікованих або найаморальніших членів суспільства. Це вже діагноз.

Так, є виключення з цього натовпу, але ці виключення лише підтверджують загальну ситуацію.

Тому не треба дивуватися. Таких підозр і обшуків буде ще багато. Тому що біля Зеленського в переважній більшості — або пристосуванці, або корупціонери, яких він привів у владу. Питання лише одне: як зі всім цим мотлохом нам вижити? Як вижити країні? І поки відповіді в мене немає…

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *