Юрій Ткач прокоментував скандальний номер Кварталу 95, у якому використали відео загиблого захисника: «Назад його не відкрутиш».

Комік і актор студії Квартал 95 Юрій Ткач в інтерв’ю програмі Ранок у великому місті висловився стосовно номера Вечірнього кварталу, в якому актори студії танцюють і жартують під відео, зроблене загиблим захисником Юрієм Назаренком.

Такий вчинок обурив родину захисника. Дружина Юрія Назаренка Наталя зазначила, що студія не питала у неї дозволу для публічного використання цього відео, і наголосила, що таке ставлення до зниклих і загиблих воїнів неприпустиме. Представники Студії Квартал 95 попросили вибачення у дружини загиблого воїна.

Ткач же чесно зізнався, що відео було взято з відкритих джерел, і автори не подумали про те, щоб попросити дозвіл використати відео у сім’ї захисника.

«На жаль, я в цьому процесі тільки актор. І якщо чесно, навіть коли ми готували номер, ми не думали про це. На жаль, те, що сталося, назад його не відкрутиш. Ми перепросили за це. Я думаю, що авторам просто здалося, що ті кадри, які всі бачать, які розкриті, і у вільному доступі знаходяться, їх можна брати», — висловився Ткач.

Раніше Олена Кравець висловила думку, чи «розмивав Квартал кордони» і відповіла, чи не шкодує про своє рішення піти з колективу. На початку року українців обурив номер, у якому кварталівці висміяли дівчину з тимчасово окупованого Скадовська, яка переїхала на Закарпаття. А у травні студія випустила номер про працівників ТЦК, однак жарт сприйняли як дискредитацію ЗСУ.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *