Дружина відомого співака Віктора Павліка – блогерка та бізнесвумен Катерина Реп’яхова – ухвалила несподіване рішення. Жінка заявила, що не буде більше обстежувати у лікарів 3-річного сина Михайлика, у якого затримка мовного розвитку.

Блогерка вийшла на зв’язок у своєму Instagram та повідомила, що вирішила відмовитися від постійних походів до медиків. Катерина каже, що відтепер вона приймає свого сина таким, як він є, і більше не хоче мучити його постійними обстеженнями.

“Я не хочу ні в чому більше розбиратися і копатися. Я приймаю свою дитину такою, якою вона є. Я знімаю всі очікування. Я це вже говорила, але зараз я це прямо вже відчула. Стоп. Жодних лікарів. Я не хочу нікуди ходити. Михасик вже боїться лікарів, лікарень”, – зазначила Реп’яхова.

Катерина Реп'яхова / Скріншот Instagram

Катерина поділилася, що важливим етапом в розвитку сина є робота з нутриціологом. Лише нещодавно вона зрозуміла, що від раціону людини залежить дуже багато. Зараз блогерка шкодує, що не звернулася до спеціаліста раніше.

Бізнесвумен додала, що поки що вирішила відпустити ситуацію та дає час Михайлику. Вона переконана, що хлопчик заговорить тоді, коли сам цього захоче.

“Я приймаю дитину такою, якою вона є. Він не такий, як усі, але він має на це абсолютне право. Він має право заговорити тоді, коли буде до цього готовий. І я це підтримую. Я буду поруч і ми все будемо робити для того, щоб йому було легше пізнавати цей світ”, – підсумувала дружина Павліка.