У партії “Слуга Народу” відреагували на обшуки Тетяни Крупи

Обласна організація партії “Слуга Народу” ініціює відкликання Тетяни Крупи, яка була обрана депутаткою Хмельницької обласної ради від партії, і є членкинею однойменної фракції.

Про це у своїй заяві повідомила обласна організація партії “Слуга Народу”.

“Опублікована Державним бюро розслідувань інформація щодо діяльності керівниці обласного МСЕК продемонструвала масштаби цинізму та втрати працівниками певних організацій відчуття реальності в країні, яка воює. Коли вся Україна збирає кошти на ЗСУ, підприємства працюють у тилу для забезпечення наших військових коштами, коли кожен долучається до загальнонаціонального спротиву — дії особи, яка використовує свої службові повноваження для власного збагачення, – неприпустимі, особливо під час війни”, — йдеться у заяві.

В обласній організації партії “Слуга Народу” зазначили, що вони дотримуються принципів нульової толерантності до корупції та мають конкретну позицію щодо ситуації, що склалася.

“Таким людям не місце на посадах в органах влади, тим паче вони не можуть представляти інтереси громадян в органах місцевого самоврядування”, — написали у повідомленні.

У заяві йдеться, Тетяна Крупа була обрана депутатом від партії, але не є членом партії “Слуга Народу”, за народною ініціативою.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *