Акторка Юлія Буйновська заявила, що в Ужгородському ТЦК побили її батька-ветерана

Після поранення та тривалого лікування воїн прийшов до ТЦК та СП, щоб отримати бодай якусь роботу

Про це розповіла донька українського захисника, акторка Юлія Буйновська, передає “Еспресо.Захід“.

Батько Юлії – доброволець, ветеран війни, який отримав інвалідність після численних поранень на фронті.

Що відомо про інцидент

За словами Юлії Буйновської, її батько після тривалої коми та численних операцій відновив сили і прийшов до Ужгородського РТЦК запитати, чим може бути корисним для держави. Чоловік хотів отримати бодай якусь роботу, що приноситиме користь державі. В результаті, йому відмовили, але на цьому похід у військкомат не завершився, каже донька.

Як розповіла акторка, в Ужгородському РТЦК та СП її батька принижували, називаючи наркоманом, а коли він обурився таким ставленням, побили.

“Мого тата заламують, кидають на підлогу, б’ють… інваліда… по животу, наступають на руки, на ноги. Намагаються вдягти кайдани…” – поділилася Юлія Буйновська.

Дочка додала, що написала заяву в правоохоронні органи.

Реакція ТЦК

У Закарпатському ОТЦК та СП прокоментували ситуацію. Там кажуть, що інформація викривлена та подана з великою кількістю неправдивих деталей.

“Що ж сталося насправді? Буйновський Ю., перебуваючи на території РТЦК, використовував ненормативну лексику, ображав військовослужбовців, і навіть намагався застосувати фізичну силу проти співробітників, після того, як його попередили про виклик поліції. Попри прохання покинути приміщення, він продовжував чинити опір, кричати та кидатися на людей з кулаками. Його неадекватна поведінка зривала роботу установи, призупинивши прийом громадян майже на пів години”, – йдеться у повідомленні ТЦК.

У центрі комплектування також наголосили, що ніхто зі співробітників РТЦК не завдавав йому жодних тілесних ушкоджень. “Поліцією було складено протокол за дрібне хуліганство через агресивні дії та словесні образи громадянина, що підтверджено документально. Співробітники РТЦК діяли в рамках закону”, – додали у центрі комплектування..

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *