22 Вересня, 2024 3:27 pm

Атака 101 дроном на РФ: лунають потужні вибухи на Кубані та за 16 км від Торопця (відео)

Дрони атакували ще один склад боєприпасів у Тверській області РФ. У Краснодарському краю через вибухи евакуйовують мешканців.

У ніч проти 21 вересня безпілотники атакували склад боєприпасів у селищі Кам’яний Тихорецького району Краснодарського краю РФ. Про це повідомляють російські телеграм-канали.

Нова атака дронів на РФ

Відомо, що у селищі знаходяться дві військові частини: в/ч 57229-41 та в/ч 01704.

Губернатор краю заявив, що силами ППО та РЕБ придушили два безпілотники. “Через падіння уламків одного з них виникла пожежа, яка перейшла на вибухонебезпечні предмети. Почалася детонація”, – повідомив він.

Мешканців селища Кам’яний евакуюють.

Дрони атакували ще один склад боєприпасів у Тверській області РФ

Біля селища Жовтневе Тверської області безпілотники атакували 23-й арсенал Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ. Місцеві жителі повідомляють про сильні вибухи.
Про це повідомляє telegram-канали Кримський вітер та Astra.

23 арсенал ГРАУ розташований лише за 16 км на південь від раніше знищеного 107 арсеналу в Торопці.

Моніторингова група Кримського вітру за результатами даних супутникової зйомки фіксує потужну пожежу на 23 арсеналі ГРАУ. Кількість вогнищ пожеж збільшується з кожною хвилиною.

Міноборони РФ заявило, що вночі нібито було знищено 101 безпілотник: 53 у Брянській області, 18 – у Краснодарському краї, 5 – над територією Калузької області, по три над територіями Тверської та Білгородської областей, по 1 безпілотнику над територіями анексованого Криму, 16 над акваторією Азовського моря.

Нагадаємо, що в ніч на 18 вересня українські дрони, керовані СБУ, ГУР та СЗГ, завдали нищівного удару по великому складу ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ у населеному пункті Торопець Тверської області. На складі зберігалися ракети для оперативно-тактичних комплексів “Іскандер”, тактичних ракетних комплексів “Точка-У”, КАБ та артилерійські боєприпаси.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *