27 Вересня, 2024 2:22 pm

Пoрошeнко з нагоди 59-рiччя показав, піcля якого цілунку має сили гори зpушити

У четвер, 26 вересня, п’ятому президенту України і лідеру партії Європейська солідарність Петру Порошенко виповнюється 59 років. Він розповів, як його привітала дружина.

Петро Порошенко розповів в Instagram, яке привітання отримав від дружини Марини Порошенко зранку в свій день народження. Він опублікував зворушливе селфі з вітальним поцілунком.

«Найкращий початок дня народження. Після твого поцілунку є сили і гори зрушити!», — написав Порошенко, звертаючись до дружини.

Марина Порошенко також привітала чоловіка з днем народження у себе в Instagram. Вона опублікувала з ним спільне фото і побажала, щоб свій наступний день народження він зустрів з «воїнами-переможцями у мирному Києві».

«Дорогий мій Петро Порошенко, з Днем народження! Сьогодні, як і багато разів протягом останніх років, ти там, де найнеобхідніше, у компанії наших найкращих, найсміливіших Захисників та Захисниць України. Я знаю, наскільки важливо для тебе їх підтримати, допомогти вистояти і перемогти. Тому сьогодні я бажаю, аби збулося твоє найбільше бажання — Україна Перемогла. І наступний день народження ти відзначав у такій же чудовій компанії, але не на передовій, а разом з воїнами-переможцями у мирному Києві. А я, як і завжди, буду поруч!», — написала Марина Порошенко.

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *