21 Вересня, 2024 11:23 am

Ранок почався зі сліз… Ворожа атака на Кривий Ріг: відомо вже про 3 загиблих, серед яких дитина

У ніч на 21 вересня росіяни атакували місто Кривий Ріг. Внаслідок атаки загинули троє людей, ще троє отримали поранення.

Про це повідомили голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«Знову страшна ворожа атака на Кривий Ріг. Серед ночі, коли місто спало. Наразі вже відомо про 3 загиблих, серед яких — дитина. Глибокі співчуття рідним», — написав Лисак.

За його даними через ракетний удар загинув 12-річний хлопчик та двоє жінок віком 75 і 79 років. Ще троє людей постраждали. Це — 17-річний хлопець і чоловіки віком 31 і 50 років. Їх госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Фото: Дніпропетровська ОВА

Вілкул зазначає, що одна із загиблих жінок була врятована з-під завалів будинку, але померла в автомобілі швидкої.

«Трагічна ніч. Окупанти атакували ракетами житлові квартали у центрі міста. На жаль є загиблі — хлопчик 12 років, літні жінки 77 та 79 років. Одна з них була врятована з-під завалів будинку, але померла в автомобілі швидкої. Поранення отримали 17-річний хлопець та чоловіки 31 та 50 років».

Він додає — внаслідок ударів виникли дві пожежі приватних будинків, обидві вночі були локалізовані. Два приватні житлові будинки зруйновано. Також, за попередніми даними, постраждали близько 25 приватних будинків, школа, гаражі, легкові автомобілі.

Фото: Дніпропетровська ОВА
  • Розгорнутий міський штаб допомоги за адресою Миколаївське шосе 18, СШ 123 — там можна отримати будматеріали (ОСБ, плівку та інші), написати заяву на матеріальну допомогу від міста. У районі створено бригади, вони будуть проводити поквартирний обхід будинків, щоб уточнити розміри збитків у кожному конкретному випадку.

Крім того, росіяни атакували ще і Дніпро. Там, за уточненою інформацією, пошкоджений також 6-поверховий навчальний корпус, там вибиті вікна. А ще понівечені 3 багатоповерхівки і 72 авто.

А на Нікопольщині атаки окупантів тривали від вечора. Ворог цілив БпЛА та артилерією.

«Потерпали Нікополь, Покровська та Мирівська громади».

За даними Лисака поранена 38-річна жінка. Вона в лікарні у стані середньої тяжкості.

Також пошкоджені 4 будинки та АЗС. Зайнявся склад приватного підприємства. Вигоріло й 20 тонн соняшника, знищений навантажувач. Пошкоджені автівки.


Нагадаємо, вчора ввечері окупанти атакували Дніпро. За попередніми даними, одна людина постраждала через удар.

За оновленою о 21:35 інформацією, через удар по Дніпру постраждав 19-річний хлопець. Зазначається, що у нього множинні ссадна та перелом. Лікарі надають необхідну меддопомогу.

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *