27 Вересня, 2024 2:23 am

У кpемлі дике виття! путіна аж пеpекосило. Бaйден таки навaжився. Вже вcі готові

У кpемлі дике виття!

путіна аж пеpекосило.

Бaйден таки навaжився. Вже всі готові

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що США нададуть Україні військової допомоги на майже $8 млрд.

“Вдячний Президенту США Джозефу Байдену, Конгресу США та його обом партіям, республіканцям і демократам, а також

усьому американському народу за сьогоднішнє оголошення про надання Україні значної оборонної допомоги на загальну суму 7,9 мільярда доларів США та запровадження санкцій проти росії”, – йдеться у публікації.

Зеленський наголосив, що Україна використає цю допомогу в найбільш ефективний і прозорий спосіб для досягнення головної мети: перемоги над рф, справедливого і тривалого миру і трансатлантичної безпеки.

“Я вдячний Сполученим Штатам за надання найважливіших засобів для захисту наших людей.

 

Додаткова батарея ППО Patriot, інші засоби протиповітряної оборони та перехоплювачі, безпілотники, ракети великої дальності та боєприпаси класу “повітря – земля”, а також кошти для зміцнення оборонно-промислової бази України”, – наголосив український лідер.

 

Він також відмітив рішення розширити програми з підготовки більшої кількості українських пілотів для польотів на F-16, а також санкції, запроваджені для подальшого обмеження здатності росії фінансувати свою агресію проти України.

Окрім того, стало відомо, що Україна отримає крилаті авіабомби Joint Standoff Weapon (JSOW) від США, які здатні вражати цілі на великій відстані. Їхня дальність до 150 км, а вага – до 500 кг.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *