20 Вересня, 2024 8:54 pm

Українські нацгвардійці захопили трьох росіян, видаючи себе за їхніх товаришів, що вони з ними зробили вас дуже здибує

Захисники провели успішну операцію із захоплення росіян. Окупанти до останнього не розуміли, що відбувається. “П’ять зірок”, – так оцінив операцію один із полонених загарбників.

Влітку бійці національної гвардії із 12-ї бригади Національної гвардії України під час боїв за ліс під Кремінною, видаючи себе за росіян, змусили здатися без бою трьох солдатів ЗС РФ, знявши це на відео. Про це пише Forbes.

Вражаюча операція НГУ: бійці захопили росіян, замаскувавшись під своїх (відео)

Судячи з відео, навіть самі росіяни були вражені проведеною операцією. “П’ять зірок”, — так оцінив своє захоплення один із полонених.

Як повідомляється, троє росіян — двоє зі 153-го танкового полку та один із 69-ї бригади прикриття, прикордонного патрульного підрозділу — займали бліндаж, ймовірно, на передньому краї поля бою.
Їхній командир пішов на пошуки їжі і не повернувся. Троє чоловіків у окопі сказали, що вони припустили, що його поранили. Вони не мали рацій, і, крім того, перешкоди все одно ускладнювали зв’язок.

Окупанти були голодні та хотіли пити. Валерій Аверін узяв чайник і вийшов із окопа, щоб принести води. Саме тоді він зустрів трьох солдатів, які здалися йому росіянами, бо вони говорили російською мовою і, як він був певен, були одягнені у російську форму.

Бійці 12-ї бригади НГУ зіграли роль російських десантних розвідувальних військ, які, як вони стверджували, були відправлені командуванням, щоб знайти трьох росіян, що “загубилися”. Українці вдавали роздратування.

“Чому ми маємо йти та шукати вас тут? Нам що, більше нема чого робити?” — казали українські нацгвардійці.

Українці трохи побалакали з противником, висміюючи відсутнього командира і стверджуючи, що він назвав цих трьох “ідіотами”, а потім відволікли голодних окупантів батончиком “Снікерс”.

“Ви потрапили в руки чистокровного українця”

Після цього відбулася кульмінація цього складного жарту.

“Хочу вас поздравіть, тому що ви потрапили в руки чистокровного українця”, — сказав один із бійців на відео, наказавши росіянам лягти на землю, закласти руки за голову і поводитися добре. Він також гарантував їм життя та хороше ставлення.

Один із росіян згадав, як він опинився в армії, сказавши, що випивав у барі друга в Москві, коли до нього під’їхали вербувальники на фургоні та змусили підписати армійський контракт. Його підготовка була гіршою, ніж просто поверхова. Коли його попросили оцінити її за шкалою від одного до десяти, той сказав: “Нуль”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *