ЗСУ влаштували розгром російської бронетехніки на одному з напрямків

На Курахівському напрямку продовжує активно використовувати бронетехніку.

На Курахівському напрямку українські військові знищили сотні одиниць бронетехніки російської армії. Окупанти кидають великі сили на прорив до Курахового. У жовтні вже було два масовані штурм в районі села Костянтинівка.

Про це повідомив представник прес-служби 79-ої Окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Орест Дрималовський.

За його словами, ворог на Курахівському напрямку продовжує активно використовувати бронетехніку і атакує колонами. 1 жовтня окупанти залучили 19 одиниць, а 3 жовтня — 10 одиниць бронетехніки.

“Наші десантники фактично помножили цей російський штурм на нуль. З 10 одиниць техніки наші воїни вразили 7 – танк і 6 бойових броньованих машин з десантом. 20 окупантів в цій атаці загинуло і ще понад 20 були поранені”, – зазначив він.

З його слів, росіяни намагаються посилити наступ. Втім, ЗСУ знищують до 10 одиниць техніки за кожну атаку. Ситуація на цьому напрямку стає дедалі напруженішою. Дрималовський наголосив, що з висоти бої виглядають як поля, заповнені сотнями одиниць спаленої російської бронетехніки. Це свідчить про серйозні втрати ворога.

“Цей район, де стоять миколаївські десантники, поблизу села Костянтинівка у Мар’їнській громаді – це фактично кладовище російської бронетехніки”, – наголосив він.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *