Олеся Бацман відреагувала на привітання Дмитра Гордона / Скріншот Instagram

Відомий український журналіст та інтерв’юер Дмитро Гордон з нагоди особливого свята поділився новим рідкісним фото зі своєю дружиною. Знаменитість публічно привітав кохану в мережі.

Сьогодні, 3 жовтня, журналістка Олеся Бацман відзначає свій день народження. Їй виповнилося 40 років. У своєму Instagram присвятив зворушливий допис обраниці з нагоди ювілею.

Він залишив привітання та назвав риси характеру Олесі, які найбільше цінує. Серед таких те, що вона неймовірна мати та дружина, а також професіонал своєї справи і завжди робить все ідеально. На додаток, журналіст вкотре зізнався у коханні Бацман.

“Чудова дочка, мама і дружина, чудова людина, професійна журналістка і редакторка, світло, радість та любов. З днем ​​народження! Перемоги нам усім!” – привітав Дмитро кохану.

Свій допис він доповнив романтичним знімком з Олесею. На кадрі подружжя постало в обіймах. Гордон показався в класичному синьому костюмі та білій сорочці, а його обраниця – у чорній сукні. Свій образ вона доповнила масивною золотою прикрасою на шиї.

У коментарях під дописом Дмитра Олеся відреагувала на його привітання. Вона залишила смайлик у формі червоного серця та написала “Кохаю тебе, мій Дімо!”.

До слова, журналісти познайомилися у 2006 році. Вже за 5 років пара зіграла весілля. Подружжя виховує трьох доньок: 12-річну Санту, 8-річну Алісу та 5-річну Ліану.