Десантники ЗСУ розгромили колону “елітних” військ РФ: знищено десятки росіян

Бронеколонна окупантів одразу наштовхнулася на потужний опір десантників ЗСУ.
Скріншот
Зупинено прорив РФ на Курахівському напрямку / Колаж: Главред, фото: скріншот

Бійці 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади ЗСУ відбили масовану російську атаку на Курахівському напрямку в Донецькій області.

“Для прориву оборони 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади в районі с. Костянтинівка Донецької області окупанти кинули в бій 11 бойових броньованих машин з піхотою за підтримки восьми танків”, – повідомляє відділення комунікацій 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади.

У бригаді зазначили, що колони окупантів одразу наштовхнулися на потужний опір десантників, “завдяки злагодженій бойовій роботі наших підрозділів вдалося знищити 4 танки та 2 бронемашини з окупантами”.

“23 окупанти в цій атаці загинули. Ще стільки ж – поранені. Зазнавши відчутних втрат, вціліла ворожа техніка почала тиснути на “задню”, – йдеться в повідомленні.

Що таке Десантно-штурмові війська Збройних сил України?

Десантно-штурмові війська Збройних сил України – окремий рід військ у складі Збройних сил України, призначений діяти як повітряний десант, а також для виконання бойових завдань у тактичному та оперативному тилу ворога. До складу військ входять повітрянодесантні, аеромобільні та штурмові частини, пише Вікіпедія.

Дивіться відео – ЗСУ зупинили прорив окупантів РФ:

Скріншот
/ Скриншот

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *