23 Вересня, 2024 9:36 pm

Топкомандир Повітряно-космічних сил Росії покінчив з життям: умови на службі були “нестерпними”

Високопоставлений командир Центру зв’язку Повітряно-космічних сил РФ покінчив життя самогубством. Поруч із ним знайшли три порожні пляшки з-під горілки.

Йдеться про Юрія Анненкова з Московської області. Про його смерть повідомив близький до російських силовиків Telegram-канал “ВЧК-ОГПУ”, а також білоруське опозиційне видання “Хартія-97”.

Топофіцер РФ здійснив самогубство через “злочинні накази”

Високопоставлений російський командир Центру зв’язку Повітряно-космічних сил у Московській області Юрій Анненков наклав на себе руки. “Поруч із тілом знайшли три порожні пляшки з-під горілки та порожні упаковки від пігулок, а вдома родичі знайшли передсмертну записку, де командир скаржиться на відчай і прощається”, – повідомляють джерела Telegram-каналу.

Трагедія сталася на ґрунті конфлікту з керівництвом підрозділу. Останнім часом Юрій перебував у глибокій депресії та ділився, що умови на службі були нестерпними: відсутність відпочинку та неадекватна поведінка командування.

“Колеги та родичі Анненкова чекають на виклик, щоб дати пояснення, детально розповісти про причини самогубства, а також про ситуацію в підрозділі та злочинні накази командирів, через які офіцер наклав на себе руки. Юрій Анненков прослужив у Повітряно-космічних силах близько 20 років і був одним із тих, хто намагався протистояти хаосу та безладу в ПКС, який проявився з початком війни в Україні”, – пише ресурс.

ЗСУ ліквідували командира російських десантників, які чинили звірства у Бучі

Z-пропагандисти на вихідних повідомили про загибель підполковника Олександра В’ячеславовича Куріна з позивним “Шкіпер”. Він загинув внаслідок удару FPV-безпілотника приблизно 12-14 вересня 2024 року поблизу села Глушково Курської області.

Курін був командиром 234-го десантно-штурмового полку 76-ї десантно-штурмової дивізії Повітряно-десантних військ РФ (в/ч 74268, Псков). Саме військові цього полку були присутні в Бучі і були ідентифіковані як безпосередні виконавці вбивств місцевих жителів.

Удар по місці, де перебував Курін, потрапив в об’єктив українських дронів. Відео показав активіст та волонтер Сергій Стерненко. “До вашої уваги робота по транспорту російських військових у Глушково Курської області. Воїни Requiem group та 95 бригади ДШВ гарно попрацювали вашими дронами На цих відео, ймовірно, кадри удару по комполка 76 дивізії ВДВ рф Алєксандру Куріну, який здох. Працювали наші воїни багато, тож виокремити де саме був той чорт доволі складно”, – написав Стерненко.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *