5 Жовтня, 2024 11:05 pm

У бригаді прокоментували смерть комбата, що обороняв Вугледар: службове розслідування триває

Журналіст стверджує, що 33-річний офіцер покінчив життя самогубством.

У 123-й бригаді тероборони ЗСУ вперше прокоментували загадкову смерть командира 186-го окремого батальйону Ігоря Гриба, який нещодавно загинув. Військові відзначили, що підполковник Гриб був відданим своїй справі командиром, який піклувався про своїх підлеглих і активно вирішував проблеми військового колективу.

На офіційній сторінці бригади у Facebook повідомили, що наразі триває службове розслідування, яке має з’ясувати всі обставини трагедії.

“Це був відданий військовій справі командир, світла пам’ять воїну-захиснику”, – йдеться в повідомленні бригади.

4 жовтня у місті Первомайськ на Миколаївщині відбулися похорони комбата. Офіційно було повідомлено, що Ігор Гриб загинув 2 жовтня під час виконання службових обов’язків. Однак журналіст Володимир Бойко стверджує, що 33-річний офіцер покінчив життя самогубством. За його інформацією, підполковник застрелився після того, як його батальйон відійшов з позицій під Вугледаром, що призвело до втрати міста.

У своїх коментарях журналіст уточнив, що після шикування особового складу комбат відпустив бійців, а невдовзі було чути постріл. На момент трагедії на місці більше нікого не було.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *