Відомий український співак Микита Алєксєєв, він же ALEKSEEV, заінтригував шанувальників. Артист заявив про зміни в особистому житті, натякнувши на нові стосунки.

Виконавець не став говорити про можливий новий роман і дав неоднозначну відповідь. Зокрема, знаменитість каже, що в його особистому життя розпочався новий етап, чим ще більше заінтригував шанувальників.

“Знаєте, плинність нашого життя вона нескінченна і постійно щось змінюється. Так сталося, що я находжуся на тому етапі, коли дуже багато різних змін в моїй особистій долі. Не знаю, як все буде далі”, – поділився ALEKSEEV.

Можна припустити, що цим Микита зробив натяк на розставання з екс-учасницею гурту “ВІА Гра”, росіянкою Уляною Синецькою. Як відомо, співаки декілька років перебували у стосунках. Вони разом жили у Києві, а Синецька навіть хотіла стати громадянкою України.

Уляна Синецька та Микита Алєксєєв / Скріншот Instagram

Однак останнім часом про їхні стосунки нічого не відомо. Пара не з’являється разом на публіці та не публікує спільних фото. Тож, прихильники співака вже давно дійшли висновку, що артисти більше не разом.

Ба більше, влітку він багато часу проводив у компанії української блогерки Даши Кубік. ALEKSEEV неодноразово бачили разом з зіркою мережі і їм вже навіть приписали роман. Щоправда, вони поки що не коментували свої стосунки. Раніше Микита на запитання про роман з Дашею не підтвердив, але й не спростував чутки про це.