Український співак, лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя після висловлювання про свої політичні амбіції несподівано згадав депутатку Мар’яну Безуглу. Виконавець також відповів, чи справді він найближчим часом хоче піти в політику.

Днями музикант вперше заговорив про свої політичні амбіції та зазначив, що може опинитися в політиці, коли захоче цього. На це відреагувала Безугла і порадила виконавцю “не долучатися до інтриг, які й так вже призвели до плачевних наслідків, стагнації”.

Своєю чергою Тополя записав відео у Instagram і заявив, що депутатка, мовляв, хоче долучитися до його політичної сили, але він відмовив їй у цьому. Саме тому, як каже Тарас, Мар’яна негативно відгукується про його амбіції.

“Тополя прийде – порядок наведе! Не хотів коментувати чутки стосовно мого походу в політику. Але вже коли Мар’яна Безугла вийшла зі статтею і згадує мене, дає поради, то мушу відреагувати. Мар’яна Безугла хотіла потрапити до моєї політичної сили. Та, на жаль, для неї й на щастя для нас ми їй відмовили. І тепер вона хоче, щоб моя політична кар’єра розвивалася гарно, тому роздає поради. Не знаю, наскільки цінні”, – сказав соліст “Антитіл”.

Тарас Тополя / Скріншот Instagram

Також Тополя додав, що поки не планує йти в політику, оскільки не готовий повністю відмовитися від музики. Він каже, що зараз він хоче зосередитися на благодійних концертах, під час яких збиратиме кошти для ЗСУ.

“Якщо серйозно, то “Антитіла” та я як лідер гурту не збираюся в політику, принаймні найближчим часом. Ми зараз перебуваємо у благодійному турі. Щойно повернулися зі Штатів, де зібрали 250 тис. дол. для спецпідрозділів ГУР. Продовжуємо збори”, – вказав співак.

На своїй сторінці у Facebook Безугла відповіла на закиди Тополі. Вона наголосила, що жодних пропозицій не отримувала від артиста.

“Тарас Тополя не робив мені жодних пропозицій”, – підкреслила депутатка.

Скріншот Facebook