6 Жовтня, 2024 10:21 pm

Фільм “Учень” про Трампа вийде в кінотеатрах за 3 тижні до президентських виборів у США

Байопік про кандидата в президенти Дональда Трампа “Учень” вийде в прокат 11 жовтня — за три тижні до виборів у США. Американці обиратимуть президента між Трампом і Камалою Гарріс.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Прем’єра фільму режисера Алі Аббасі та сценариста Габріеля Шермана відбулася на Каннському кінофестивалі. У стрічці йдеться про те, як молодий Трамп (Себастьян Стен) під керівництвом адвоката Роя Кона (Джеремі Стронга) добивається успіху не лише законним шляхом у 1970–1980-х роках.

У трейлері, що оприлюднили 10 вересня, показали зустріч Трампа та Кона. Перший каже своєму майбутньому наставнику після того, як той представляється: “Сам Рой Кон? Ти жорстокий”, — каже Трамп у фільмі. “Що є, то є”, — відповідає Кон.

У рецензії на фільм The Hollywood Reporter пише:

“Зворотне відображення процесу наставництва, у якому герой стає голодним молодим вискочкою, заклавши основи для бізнес-імперії, побудованої частково з диму та дзеркал, і діючи під керівництвом майстерного маніпулятора”.

Сюжет фільму

У фільмі “Учень” розглядатимуть зусилля Трампа, спрямовані на розбудову його бізнесу з нерухомості в Нью-Йорку в 70-х і 80-х роках, а також його стосунки з адвокатом Роєм Коном. Історія про наставника і протеже, яка розповідає про джерела великої американської династії.

Яка команда працювала над фільмом

Сценарій фільму про колишнього президента США написав Габріель Шерман, автор книги “Найгучніший голос у кімнаті: як блискучий, зверхній Роджер Ейлс побудував Fox News — і розділив країну”. Його роман надихнув Showtime на створення мінісеріалу “Найгучніший голос”.

“Учень” — це спільне виробництво Даніеля Бекермана з Scythia Films, Джейкоба Джерека з Profile Pictures і Рут Трісі з Taylored Films. Виконавчими продюсерами стали Грант Джонсон, Габріель Шерман і Емі Бер.

Останній фільм режисера Алі Аббасі, “Святий павук”, був обраний Данією як найкращий міжнародний повнометражний фільм на церемонії вручення премії “Оскар” цього року. Фільм також змагався за “Золоту пальмову гілку” на Каннському кінофестивалі. Аббасі також зняв два епізоди серіалу HBO “Останні з нас” (The Last of Us).

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *