8 Жовтня, 2024 12:28 am

Відбили позиції та звільнили полонених: деталі потужного контрнаступу на Харківщині

Українські військові змогли звільнити з російського полону капітана, сержанта та солдатів.

Українські військові провели контрнаступ на Харківщині. В ході цього були відбити раніше втрачені позиції та вдалося звільнити українських полонених. Про це повідомляє 3-тя окрема штурмова бригада.

З полону вдалося звільнити капітана, сержанта та солдатів. Нині вони перебувають у безпеці та отримують всю необхідну медичну допомогу.

“Після стабілізаційних дій ворога було відкинуто, а положення сил бригади на займаній ділянці фронту — відновлено. Про деталі завдання розповів командир 1-ї роти 2-го штурмбату друг Мося. Усе це — на героїзмі бійців Третьої штурмової, які ринулися на порятунок ціною власних життів. Помстимося за кожного!” – йдеться у повідомленні.

Дивіться відео про контратаку ЗСУ на Харківщині:

бои на Харьковщине
Бійці ЗСУ відбили позиції на Харківщині / фото: скріншот

Заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін акцентував на тому, що звільнення українських захисників особливо важливе, враховуючи те, що російські окупанти вбивають беззбройних полонених бійців.

“Бійці нашого підрозділу відбили у ворога зайняті ним раніше позиції та знищили (російську – ред.) ДРГ. А ще – відбили українських полонених захисників із суміжних підрозділів. Що особливо важливо на фоні того, як ворог поводить себе з нашими військовополоненими”, – написав він.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *