Окупанти залишилися “з носом”: кадирівці вкрали РЕБ у солдатів РФ

Російські військові, які залишилися без важливого обладнання, скаржаться на важке життя.

“Кадирівці” вкрали у російських солдатів комплекс радіоелектронної боротьби (РЕБ), який вони купили за свої кошти та за кошти своїх рідних. Про це повідомили українські OSINT-аналітики, опублікувавши відео росіянина, який скидався на цей РЕБ.

Кадирівці викрали РЕБ, куплений російськими солдатами за власні кошти — українські OSINT-аналітики

“На зв’язку частина 13140, 810 бригада. Хочу сказати про гуманітарну допомогу, яка до нас йде, але доходить, на жаль, не вся. “Хавка”, медикаменти, то п**й, головне, що до нас йшло — РЕБ, на який ми скидалися всім колективом, і мої батьки збирали на це гроші, зокрема. Знаєте, де він зараз? Він встановлений на автомобіль “Тигр” “Ахмата”, а ми залишилися з х**м”, — розповів військовий.

Він додав, що вони “голі” і не мають нічого, і поскаржився, яке у них тяжке життя.

Українські OSINT-аналітики заявили, що ця історія з “кадирівцями” вказує на те, що жабогадюкінг 810 бригади РФ та “ахматівців” продовжується.

“Нагадаємо, що зовсім нещодавно ми писали, що в районі міста Коренево, Курської області кадирівці вивезли в невідомому напрямку співробітника ФСБ з Дагестану – Різвана Асланова після чого його ніхто не бачив. Згідно з інформацією очевидців – ФСБ-шник став свідком конфлікту ахматівців з бійцями 810 бригади. Вболіваємо за обидві команди!” — написали аналітики.

Окупанти перекинули “кадирівців” на Харківщину

Підрозділи “кадирівців” помітили поблизу Липців. Їх перекинули на цю ділянку нещодавно, що свідчить про контрнаступальні наміри ворога. Про це повідомив командир батальйону ударних БпАК “Ахіллес” 92 ОШБр Юрій Федоренко 24 каналу.

За словами Федоренка, “кадирівці”, які нещодавно з’явилися на Харківщині, можуть брати участь у диверсійно-розвідувальних операціях, серед них є добре підготовлені бійці з відповідним вишколом. Їх також залучають для виконання спеціальних завдань, таких як розвідка за допомогою БпЛА.

Основна мета присутності кадирівців на цьому ділянці фронту — контроль за російськими військами. Командир пояснив, що кадирівці з’являються там, де у російських окупаційних військових виникають проблеми з дисципліною, падає ударно-штурмовий потенціал або закінчуються резерви, щоб підтримати темп наступу.

“Вони мають повну санкцію на вчинення примусу всередині російських окупаційних військ, а також приватних військових компаній. Зокрема на демонстраційне забиття, фізичне покарання і навіть смерть”, — сказав Федоренко.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *