Путін перестав літати у резиденцію в Сочі: боїться українських БПЛА, – РосЗМІ

Свій день народження кремлівський диктатор зазвичай святкує на чорноморському узбережжі, але не цього разу.

Російський диктатор Володимир Путін перестав відвідувати свою резиденцію в Сочі, оскільки побоюється за своє життя після того, як до регіону почали долітати українські далекобійні дрони. Про це повідомило джерело російському виданню “Проєкт”, інформує Цензор.

Замість Чорного моря Путін сидітиме у кремлівському бункері

Згідно з графіком публічних виступів, цього року Путін провів лише одну зустріч у Сочі – 6 березня з головою МАГАТЕ Рафаелем Гроссі. Відтоді він не з’являвся на чорноморському узбережжі Краснодарського краю, хоча до цього року значну частину весни й осені проводив у Сочі.

Як зазначає видання, торік диктатор провів у своїй резиденції “Бочаров Ручей” рекордно мало часу. Офіційно він був у Сочі лише 8 днів, тоді як до пандемії залишався там на 30 і більше днів на рік.

У розслідуванні йдеться, що найбільше часу Путін проводив у Сочі у травні та в “оксамитовий сезон” – у вересні, жовтні та листопаді.

У вересні-жовтні 2023 року до Сочі почали долітати українські безпілотники. Зокрема, один із дронів упав на територію сочинського аеропорту та пошкодив гелікоптерний майданчик.

Як ідеться у розслідуванні, зміну звички Путіна багато часу проводити в Сочі помітили і російські чиновники. За словами джерела, цю тему вони обговорюють між собою, дивуючись, чому їх перестали запрошувати туди на зустрічі.

Співрозмовник видання, близький до російського диктатора, додав, що той став побоюватися за своє життя і тому перестав літати на південь.

Резиденції Путіна під пильним наглядом ЗСУ

Нагадаємо, що минулоріч 20 вересня український БПЛА впав приблизно за 25 км від офіційної резиденції російського диктатора Володимира Путіна. Попри те, що представники російської влади не називали причину ранкової пожежі в Сочі, внаслідок якої спалахнув резервуар з паливом на нафтобазі “Роснафти”, місцеві Telegram-канали опублікували фото уламків БПЛА, який, нібито, атакував резервуар. Зокрема, за даними Baza, судячи з відео, перед вибухом було чутно характерний звук дрону.

При цьому, як зазначало “Агентство. Новости”, місце падіння дрону знаходиться приблизно за 25 км від офіційного російського президента Володимира Путіна “Бочаров Ручей”. А ця резиденція є копіє кабінету Путіна з підмосковної резиденції “Ново-Огарево”.

На початку вересня цього року невідомий безпілотник нібито збили біля резиденції російського диктатора Володимира Путіна у Тверській області. Тоді дрон нібито знищили над селом Завидове у Тверській області. Населений пункт розташований біля села Козлове, в районі якого знаходиться державна резиденція “Русь” глави Кремля.

Наприкінці травня дрон уже падав недалеко від підмосковної резиденції Путіна в Ново-Огарьовому і біля будинку голови Міноборони РФ Сергія Шойгу. Ще раніше, на початку травня, БПЛА вибухнула над Сенатським палацом Кремля, де розташований кремлівський кабінет Путіна.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *