Очільник ГУР отримав відзнаку за внесок воєнної розвідки у боротьбі з російсько-окупаційними військами

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль нагородив керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова за його значний внесок у боротьбу проти російської агресії. Нагорода була вручена за досягнення української воєнної розвідки у протидії окупантам.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram очільника ГУР.

Керівник української розвідки подякував Шмигалю та уряду за визнання результатів роботи ГУР і підтримку спецслужби.

Буданов зазначив, що ця відзнака символізує важливість роботи кожного розвідника, які щодня працюють сміливо та наполегливо для захисту країни.

Ця символічна відзнака підкреслює роль і важливість роботи кожного розвідника й розвідниці, які щодня й щоночі працюють на різних ділянках боротьби з державою-агресором – сміливо, нестандартно, невтомно та наполегливо“, – зазначив він.

Очільник української розвідки також підкреслив, що ГУР продовжує боротися за захист України та українського народу від російських окупантів і воєнних злочинців.

Нагадаємо, що 28 вересня керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов побував на позиціях розвідників у Харківській області та разом з командирами провів планування операцій.

А раніше 24 вересня стало відомо, що підрозділи Головного управління розвідки Міноборони повністю звільнили територію Вовчанського агрегатного заводу та знищили окупантів в усіх будівлях підприємства.

Під час звільнення агрегатного заводу українські військові взяли у полон російських загарбників. Мова йде про близько двох десятків окупантів.

Варто додати, Буданов також нещодавно заявив, що західні компанії з виробництва напівпровідників не докладають достатніх зусиль для контролю своїх ланцюжків постачання, через що компоненти продовжують потрапляти у великих обсягах до росії, яка використовує їх для своєї зброї проти України.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *