Як безпечно купити вживаний iPhone

Сучасна людина почувається без телефону як без рук. Водночас ми не цікавимося застарілими моделями невідомих брендів.

У багатьох на слуху Айфон (iPhone), який є дуже популярним завдяки своїй надійності, унікальному стилю та високій якості.

Ці смартфони стають важливим елементом статусу й наголошують на іміджі власника, однак і коштують чимало. Недосяжна мрія стане реальністю, якщо купити iPhone б/у в Києві.

Щоб придбати смартфон не тільки вигідно, але й безпечно, скористайтеся нашими порадами.

Що потрібно перевіряти перед покупкою iPhone

Покупцям старих Айфонів необхідно бути насторожі. По-перше, смартфони цієї марки часто підробляють. Якісні китайські копії іноді досить складно відрізнити від оригіналу. Тому насамперед необхідно перевірити серійний номер смартфона, щоб переконатися в його справжності.

Якщо iCloud заблокований, це може свідчити про те, що перед вами крадений пристрій. Навіть виробник не допоможе розблокувати хмарне сховище. Тому потрібно обов’язково переконатися в тому, що обліковий запис iCloud видалений та вимкнений.

Починаючи з iPhone 6, у смартфонах став доступним індикатор працездатності батареї. Дізнавшись про її фактичний стан на момент покупки, ви зможете заздалегідь запланувати додаткові витрати, якщо потрібна заміна акумулятора.

Екран Айфона – одне з найслабших місць старих моделей. Нерідко саме дорогий ремонт дисплея є основною причиною продажу. Неавторизовані сервісні центри часто використовують неякісні запчастини. Щоб не бути ошуканим, перевірте можливість увімкнення True Tone.

Сторонні дисплеї часто не підтримують цю функцію. Встановлення неоригінальних запчастин також може призвести до блокування Face ID.

Чи можна купити вживаний iPhone без ризиків

Ви здивуєтеся, але відповідь на це питання є позитивною. Достатньо лише вибрати надійного продавця. З інтернет-магазином STOREinUA вам не доведеться витрачати свій час на пошук відповідного iPhone та його всебічну перевірку, адже на сайті вже представлено безліч смартфонів, якість яких перевірена.

Ви можете придбати онлайн справжніх “ветеранів” (наприклад, iPhone XR або XS у хорошому стані) або вибрати сучасні флагмани 14 або 15 Pro Max. Покупцям доступні пристрої різних кольорів із будь-яким обсягом пам’яті.

Експерти STOREinUA уважно перевіряють кожен смартфон, що повністю усуває можливість надходження в продаж підробки чи неробочого виробу.

Крім того, інтернет-магазин надає гарантію, термін дії якої в разі потреби можна збільшити.

Все, що вам залишається зробити, – зайти на сайт і вибрати відповідний iPhone, орієнтуючись на свої потреби, бюджет та вподобання.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *