22 Вересня, 2024 1:59 am

Чи приїдуть воювати до України за Путіна солдати КНДР: нардеп дав відповідь

Єгор Чернєв наголосив, що у Російської Федерації на сьогоднішній день не спостерігається якогось великого браку саме в живій силі.

Голова української делегації в Парламентській Асамблеї НАТО Єгор Чернєв розповів, чи приїдуть воювати до України за Путіна солдати КНДР.

Про це Чернєв сказав в ефірі телемарафону.

“Я думаю, що тут питання інтересів Північної Кореї. Можливо, не домовилися, по-перше, тому що просто так давати своїх солдат Північна Корея навряд чи буде… Певно, Північна Корея висунула якісь вимоги зі свого боку, скільки це коштуватиме Російській Федерації, і Російська Федерація, можливо, на це поки що не готова”, – каже він.

Нардеп наголосив, що у Російської Федерації на сьогоднішній день не спостерігається якогось великого браку саме в живій силі.

“На жаль, вони (росіяни – ред.) мають дуже багато мобілізаційного резерву, і на сьогоднішній день їхні бригади сформовані на 80-90% та продовжують поповнюватися. Тому якщо це будуть якісь північнокорейські військові, то потрібно розуміти, що Росія віддасть за них і як вони вплинуть поле бою та на сам перебіг цієї війни”, – зазначив Чернєв.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *