19 Вересня, 2024 8:18 pm

“Так хто кого має захищати?” Мережу обурив інцидент з охоронцем “УЗ”, у компанії відреагували. Фото і відео

16 вересня на Львівщині в поїзді Черкаси – Івано-Франківськ трапився інцидент з працівниками воєнізованої охорони “Укрзалізниці”Охоронець, ймовірно, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, заснув на підлозі у купе провідника після того, як був побитий. Інцидент стався близько 6 ранку.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що між п’яними охоронцями виник конфлікт, в результаті якого вони побили один одного. Цей випадок викликав обурення в мережі, оскільки працівники, що мали забезпечувати безпеку пасажирів, самі стали учасниками розбою.

“Коли я зайшов у вагон – побачив пʼяну “в нуль” і побиту ( як потім сказали, вони побили один одного) воєнізовану охорону Укрзалізниці, завдання яких, захищати”, – розповів один із пасажирів.

На відео видно, як побитий чоловік із зовнішніми ознаками сп’яніння лежить на підлозі купе, розкинувши ноги до проходу, де пересуваються пасажири. На ньому був спецодяг з розпізнавальними знаками воєнізованої охорони “Укрзалізниці”. Біля нього у купе спав чоловік, ймовірно, також працівник “УЗ”.
"Так хто кого має захищати?" Мережу обурив інцидент з охоронцем "УЗ", у компанії відреагували. Фото і відео

“16 вересня 2024 року, Львів – Моршин… Люди прямують по своїх справах куди їм потрібно… І виходячи в тамбір бачать таку картину, відчинені двері, дві незрозумілі особи, страшний запах перегару.

І може це б і нічого, але на одній особі спецодяг з розпізнавальними знаками воєнізованої охорони Укрзалізниці.Так хто кого має захищати охорона пасажирів чи пасажири охорону?

Як вже потім стало відомо побилися двоє колег, та мирно лягли собі спати забувши зачинити двері. Укрзалізниця – у вас там все гаразд???”, – пишуть у мережі.

Зазначається, що один із пасажирів викликав поліцію і працівників “УЗ” зняли з потяга.

В компанії оперативно відреагували на інцидент і повідомили, що працівників філії “Відомча воєнізована охорона”, які допустили цей неприємний випадок у поїзді №43/44 Черкаси – Івано-Франківськ, буде негайно звільнено.

"Так хто кого має захищати?" Мережу обурив інцидент з охоронцем "УЗ", у компанії відреагували. Фото і відео

“Наразі Укрзалізниця проводить службове розслідування цього інциденту, працівників відправлено на освідування.

Всі причетні будуть притягнуті до відповідальності”, – йдеться у повідомленні.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *