Відомий актор-воїн назвав причину, через яку не публікує спільні фото з дружиною

Подружжя виховує спільного сина.

Український актор Олександр Печериця, який відомий за серіалами  “Кріпосна”, “Століття Якова” та “Сага”, вперше пояснив, чому не любить показувати свою дружину в мережі і говорити про особисте життя. 

Чоловік одружений на акторці Анастасії Остреїнової. Дівчина молодша за нього на 11 років. Пара виховує спільного 4-річного сина Олександра. Проте, за словами актора, він вірить у забобони про те, що щастя любить тишу. 

“Я не люблю розповсюджуватися про особисте. Про все, що нам треба, ми поговоримо під ковдрою. Любов – то справа домашня, чого людям показувати?” – сказав Печериця в інтерв’ю виданню OBOZ.UA.

Дружина Олександра Печериці / фото інстаграм Анастасії Остреїнової
Дружина Олександра Печериці / фото інстаграм Анастасії Остреїнової

Він також додав, що звик тримати сокровенне при собі. Однак повномасштабна війна змінила багато чого в його житті. Наприклад, дружині актора довелося поїхати з сином у вимушену міграцію, а він поповнив лави ЗСУ та майже два роки захищав Україну на фронті. Зараз чоловік переосмислив багато речей і сказав про це так: 

“Можливо, буду банальним, але скажу, що народження сина – це найщасливіший момент у моєму житті. І все, що з ним пов’язано, це виключно сенс та буття. Завдяки йому я переосмислив та зрозумів багато речей. І себе, і своїх батьків, і бабусю з дідусем, напевно, вже почав розуміти. І це круто! З народженням сина, я усвідомив: все, вже дорослий, більше не хлопчик. Я вже чоловік, і в мене вже є відповідальність не тільки за себе, а й за малесеньку істоту. Ти її захисник, ти її годувальник. Ти маєш обов’язки – і вони сильніші за тебе”.

Олександр з сином / фото інстаграм Олександра Печериці

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *