“Думала, що мої батьки померли”: Оля Цибульська розповіла про найскладніший період під час війни

Співачка також назвала тих, кого втратила під час повномасштабного вторгнення.

Українська співачка Оля Цибульська розповіла про найскладніші періоди під час повномасштабного вторгнення. 

Спершу артистка зазначила, що війна забрала її знайомих, які боронили Україну. 

“Багато військових, яких я знала особисто, наприклад, Карім Гуламов. Це мій колега, з яким ми працювали на телебаченні, який мене дуже сильно підтримував від початку великої війни, завдяки якому я трималася. Він у 2022-му році загинув на Херсонщині. Мені складно говорити про свої особисті переживання тому, що я не хочу мірятися горем, бо є люди які втратили дуже багато”, – розповіла Цибульська в інтерв’ю Олексію Суханову. 

Та найжахливішим моментом під час війни для артистки стала окупація батьків, які перебували в перші дні повномасштабного вторгнення в Ірпені. Ті часи вона згадує так:

“10 днів коли я думала, що мої батьки померли. Вони були в Ірпені в окупації і частину міста, де жили вони, туди не могли зайти наші військові, не могли зайти волонтери. На початку в нас був зв’язок, а потім ми вивозили сина із Києва і я не могла забрати їх тому, що мости в місто були підірвані всі. Цей розпач, коли ти не можеш врятувати своїх рідних, ти не можеш нічого зробити… Я проклинала все, себе, Бога, бо я відчувала себе тоді безсилою, я нічого не могла”.

Оля з мамою / фото інстаграм Олі Цибульської
Оля з мамою / фото інстаграм Олі Цибульської

Проте з часом вдалося вивезти батьків в безпечне місце та нарешті обійнятися. 

“Весь той час я навіть не хочу описувати, що з ними було. Але мої батьки живі і це Слава Богу! Це найкраще, що могло трапитися, а я знаю людей, які втратили близьких і це дуже складно”, – наголосила Оля. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *