5 Жовтня, 2024 12:15 pm

Оце так новина! Алла Пугачова та Максим Галкін на межі розлучення?

Пара разом більше 13 років.

Російський музикант-путініст Стас Барецький заявив, що у зіркового подружжя Алли Пугачової та Максима Галкіна не все добре у стосунках. Ба більше, прихильник диктатора зазначив, що пара на межі розлучення. 

За його словами, у співачки та гумориста, які підтримують Україну під час війни з РФ, почалися серйозні проблеми у подружньому житті. 

“На тлі розладу стосунків із Галкіним може виникнути безліч юридичних питань. Наскільки мені відомо, Пугачова ініціатор цього всього, а Галкін там перешкоджає”, – сказав Барецький росЗМІ. 

Він також додав, що рідні Пугачової та її близьке оточення проти розлучення з чоловіком. Про ймовірний розлад в родині Примадонни він розповів так: 

“Там таке сімейне болото. Може їй прикро, що немає підтримки від близьких. Тому поки що не спілкуватися з донькою та онуками – це правильне рішення”.

Проте ані Пугачова, ані Галкін цю інформацію офіційно не коментували. 

Що відомо про стосунки Алли Пугачової та Максима Галкіна 

Російська співачка Алла Пугачова вийшла заміж за гумориста Максима Галкіна 24 грудня 2011 року. До цього вони довгий час зустрічалися та жили разом. Через 6 років після весілля пара обвінчалася. Зараз подружжя виховує двох дітей-двійнят від сурогатної матері: доньку Єлизавету та сина Гаррі.

На початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України вони всією родиною виїхали до Ізраїлю. Пугачова та Галкін засудили криваву політику Кремля, після чого гумористу дали статус “іноагента”.

Пугачова з Галкіним та дітьми / фото інстаграм Мксима Галкіна
Пугачова з Галкіним та дітьми / фото інстаграм Мксима Галкіна

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *