21 Вересня, 2024 10:38 am

Зробив неможливе: як військовому вдалось збити крилату ракету з кулемета

Військовий зробив неможливе, солдат Повітряних Сил збив російську крилату ракету з кулемета.

Збити ворожу ракету з кулемета – завдання надзвичайно складне. Але відповідальність та розуміння того, що життя багатьох людей залежить від тебе, роблять неможливе“, – говорить військовий Сергій з позивним “Доктор Мом”.

У цивільному житті військовий працював медиком. Нині ж, несе бойове чергування у складі мобільної вогневої групи. Військовий пригадує, як вранці 12 червня його підрозділ перехопив ворожу ракету, що прямувала на Київщину.

Отримавши команду “готовність”, разом з побратимами, негайно вирушили на позицію. По рації повідомили, що наша ціль вже близько. Кілька секунд і ми побачили ворожу ракету, що неслася у бік Василькова. Не вагаючись, взяв свій кулемет і відкрив вогонь по цілі. В думках було лише одне – маю влучити! Пустивши чергу з кулемета побачив, що ракета почала відхилятися від курсу та знижуватись“, – згадує військовий.

Військовий зізнається, що в той момент був на емоціях. Лише побачивши осколки на власні очі, він повірив, що справді збив ворожу ракету з кулемета.

Розповідаючи подробиці того ранку, Сергій ніби трохи збентежився і сказав, що нічого особливого не зробив. Але точно такі люди, як Сергій, захистять українців від ворожих ракет і безпілотників і наблизить нас до перемоги.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *