6 Жовтня, 2024 12:56 am

Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська: “Повістки ніхто не давав”

Шоумен назвав причину, чому йому відмовили у службі.

Відомий український гуморист та ведучий Володимир Жогло, який раніше розповів про невиліковний діагноз сина, зізнався, що його не взяли на службу до війська.

В інтерв’ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі.

“Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до Рівненської лікарню, я повернувся в Млинів (селище, звідки родом Володимир Жогло – прим. ред.) до військкомату, я прийшов. Мені повістки ніхто не давав, просто прийшли, запитали в мами, чи я проживаю тут. Мама зателефонувала мені. Я одразу зателефонував військкому в Млинові. Він каже: “Треба прийти”. Я прийшов, без повістки”, – зізнався гуморист.

Як виявилося, Володимир Жогло має чимало проблеми зі здоров’ям. Артист страждає від ожиріння. На тлі цього у шоумена з’явилося чимало інших проблем. Окрім того, в гумориста є алергія на метал. Якщо шоумен доторкається до металевих речей, на його шкірі починають утворюватися виразки.

Володимир Жогло / © скриншот з відео
Володимир Жогло / Фото: скриншот з відео

“У мене купа всього зі здоров’ям. Ожиріння – це діагноз. Відповідно тиск, ендокринологія, ще варикозні всякі штуки, хребет через зайву вагу, гепатози, проблеми зі згортанням крові. У мене ще алергія на метал, це дуже дивно, починають утворюватися виразки на руках. Купа болячок, я навіть їх всі не згадаю”, – поділився шоумен.

Нагадаємо, нещодавно лідер гурту “Скай” Олег Собчук зізнався, чому не йде воювати на фронт. Співак запевнив, що страх тут ні до чого.

Артист розповів, як він в тилу допомагає військовим.

Лідер українського гурту “Скай”, співак Олег Собчук відповів, чому не вступає до лав ЗСУ.

Нині артист разом із колективом активно дає благодійні концерти та збирає кошти на потреби військових. Олег Собчук переконаний, що під час війни в тилу він буде більш ефективним. Зокрема, артист може коштами допомагати захисникам.

У підтвердження своїх слів музикант зазначив, що за час повномасштабної війни гурт “Скай” зібрав понад 25 мільйонів гривень на потреби військових.

Олег Собчук / © instagram.com/sob4uk
Олег Собчук / Фото: instagram.com/sob4uk

“Я там, де зараз я найбільше ефективний. Повірте мені, тут річ не в страху, а саме в ефективності. Від початку повномасштабного вторгнення “Скай” зібрав, передав і прозвітував інформацію про суму в понад 25 мільйонів гривень. Тому саме ця фраза – “ти більш ефективний там, ніж тут” – це не мої навіть слова. Це слова моїх друзів, які зараз на передовій, де ми часто буваємо”, – розповів Олег Собчук.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *