27 Жовтня, 2024 11:29 am

У росії обіцяють 15 мільйонів рублів за збиття першого винищувача F-16 в Україні

Окупантам з армії рф обіцяють виплатити 15 мільйонів рублів за знищення першого західного винищувача F-16 в Україні.

Про це пише Міноборони рф.

Як зазначається, виплатити винагороду обіцяє уральська компанія «ФОРЭС», яка забезпечує нафтові вежі пропантом.

Ця ж компанія минулого року заявила, що платитиме 5 мільйонів рублів за перші знищені танки Leopard та Abrams, 2 мільйони — за другий танк і по 500 тисяч рублів за наступні. Компанія заявила, що вже здійснила 7 виплат.

«Вийшло близько сімнадцяти “абрамсів” та “леопардів”, за кожну одиницю по 500 тисяч рублів», — сказав заступник виконавчого директора компанії.

Речник кремля пєсков заявляв, що російські окупанти «і так спалять усі танки, які Захід поставить Україні», але премія буде додатковим стимулом.

За даними росЗМІ, минулого року платити від 700 тисяч до мільйона за підбитий танк Leopard обіцяв також російський музичний гурт «Земляни» (найвідоміша пісня «Трава у дома»).

Зазначимо, станом на 16 липня Міноборони рф стверджує, що за час великої війни російські війська знищили 628 літаків, 277 гелікоптерів, 27 650 безпілотників, 552 ЗРК, 16 594 танки та інші бойові броньовані машини, 1 378 реактивних систем залпового вогню, 11 982 знаряддя польової артилерії та мінометів та 23 739 одиниць спеціальної військової автомобільної техніки.

Тодішній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний розповідав, що на початку повномасштабного вторгнення у Сил оборони було лише 120 літаків лише третина з них були придатні до експлуатації.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *